Voor wie is Voor Jouw Succes?

 

Heb jij een dienst of product dat je lokaal of nationaal verkoopt/aanbiedt? Dan kan ik jou helpen om meer leads te genereren via jouw website. Uiteraard kan ik niet iedereen helpen en richt ik mij met name op eenmanszaken, zzp-ers en kleinere MKB bedrijven.

De reden hiervoor is dat de grotere bedrijven veel geld besteden aan marketing, vaak is hun gehele online presentatie uitbesteed aan een leverancier. Ik vind het leuk om mensen en bedrijven te helpen die goed zij n wat ze doen, en die nog dat ene zetje nodig hebben, zodat er meer aanvragen binnenkomen via het internet.

Bij Niche markten is het meeste resultaat te behalen, immers de concurrentie is overzichtelijk en er zijn geen 13 in een dozijn bedrijven die hetzelfde doen.

Wat doe ik niet

Ik ben niet gespecialiseerd in webshops en google shopping. Ook bedien ik niet meerdere bedrijven met hetzelfde product of dezelfde dienst binnen dezelfde regio.

Wat kost het?

Voor de SEO aanpassingen werken wij graag via het no-cure-no-pay principe, waarbij je past betaald als er leads binnen komen. Voor eventuele extra aanpassingen van de website, maken we op maat prijsafspraken.

Lees meer over de kosten