Een website zonder voorinvestering

Voor Jouw Succes vindt het een uitdaging om startende ondernemers te ondersteunen in de opstart van hun bedrijf. Omdat ik jarenlang ondernemer ben geweest binnen het MKB en een grote groei van ons bedrijf heb meegemaakt, kan ik jou ondersteunen in het opzetten van jouw bedrijf op internet.

Wat is je doelgroep – Missie – Visie – focus – USP’s – etc ze komen allemaal voorbij om tot een heldere website te komen. Hierbij houden we rekening met concurrentie, gedrag van jouw potentiële klanten en gebruiksvriendelijkheid.

Noodzaak van een website

Veel ondernemers die ik ken en dan vooral de vakmannen, zoals timmerbedrijfjes en hoveniers, hebben in de huidige tijd al voldoende klanten via mond op mond reclame. Hierdoor wordt de website vaak naar achteren geschoven als het gaat om optimaliseren van de website.

Toch kan het voor deze groep handig zijn om de website aan te passen, om bijvoorbeeld de focus te leggen op de klussen die het leukst zijn, of waar de meeste marges op zitten.

Maar begin je net en heb je nog onvoldoende klanten / opdrachten, dan kan een goede website heel veel voor je betekenen en kan jouw bedrijf een vliegende start maken.

Maar wat is nou het unieke concept?

Om ervoor te zorgen dat jij als startende ondernemer geen grote voorinvestering hoeft te doen, investeer ik in jou. Ik wil jou helpen om jouw bedrijf goed op internet neer te zetten. Hiervoor spreken we een bedrag af, dat achteraf middels het binnenhalen van nieuwe omzet via de website, middels commissie/fee per aanmelding wordt terugbetaald.

Deze fee bepalen we samen en is afhankelijk van de de marges die jij haalt op hetgeen je doet. Om ervoor te zorgen dat ik mijn investering wel terug kan krijgen, dienen we wel een langere termijn relatie aan te gaan.

Wat nu als ik geen nieuwe opdrachten uit de website krijg?

Alvorens we aan de slag gaan, zal ik de kansen beoordelen voor jouw bedrijf op het internet. Is er veel te veel concurrentie, of geloof ik niet in jouw bedrijf, dan zal ik deze optie helaas niet voorstellen, omdat de kans dat ik de investering terug verdien te gering is. Uiteraard kunnen we dan nog altijd kijken of we een hybride oplossing kunnen vinden (een maatwerkoplossing waar we samen achter staan)

Onderhoudscontract

Als jouw website de investering zelf heeft terugbetaald. Stel ik voor om een onderhoudscontract aan te gaan in combinatie met een strippenkaart. Het onderhoudscontract houdt in dat ik altijd jouw website in de gaten houdt, belangrijke zaken update en de vindbaarheid t.o.v. concurrenten blijf monitoren. Daarnaast werk ik met een strippenkaart, zodat kleine wijzigen aan de website die jij graag wilt op minuut niveau afgerekend kunnen worden, waarmee je veel geld bespaart.

Wil je meer weten? Bel me of vul de onderstaande velden in.

Neem contact met mij op