Ik heb gemerkt dat veel ondernemers het lastig vinden om vertrouwen te hebben in internet bureaus die aangeven dat ze via SEO ( Search Engine Optimalisation), meer omzet uit hun website kunnen halen of hiermee op de eerste pagina van google komen. Dit wantrouwen zal vaak terecht zijn. Waarschijnlijk komt jouw website wel op de eerste pagina bij google, maar voor hoe lang en onder welke zoekwoorden? En genereert deze positie ook meer aanvragen? Voorjouwsucces gaat voor jouw succes. Er is veel persoonlijke aandacht en is het van groot belang dat ik jouw passie begrijp en wat je wilt bereiken.

Ik kan jou begeleiden om te komen tot een goede website, of je helpen een bestaande website te optimaliseren.

Voor het beter vindbaar maken van bestaande websites, kunnen we afspraken maken over fees naar aanleiding van de aanvragen die je krijgt.

Voor Jouw Succes, is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van ondernemers die goed zijn in wat ze doen, maar ondersteuning nodig hebben op het internet. Voor jouw Succes bouwt hele websites op basis van templates, kan bestaande websites optimaliseren voor betere vindbaarheid en conversie, kan het volledige onderhoud doen van bestaande websites of jou volledig ontzorgen en samen met jou, het bedrijf neerzetten en vormgeven.

De kosten zijn geheel afhankelijk van de wensen. We hebben diverse samenwerkingsvormen. Zo kunnen we vooraf een bedrag afstemmen, werken met strippenkaarten voor onderhoud of afspraken maken op basis van no-cure-no-pay.

Onze FAQ is nog niet volledig uitgebreid. Wij willen potentiele klanten zo goed mogelijk informeren, dus staat jouw vraag er nog niet tussen? stel hem via onderstaand contactformulier.