Je bent hier:

Verbeteren van de conversie van jouw website?

Ben je trots op je bedrijf, werk je hard, maar komen er te weining aanvragen binnen via jouw website of heb je misschien nog geen website? Lees dan verder hieronder.

Als zelfstandig ondernemer, is er vaak onvoldoende tijd om ook nog expert te worden op het gebied van websites. Of je hebt er geen feeling mee en geen zin in. Dat is jammer, want jouw website is heel belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Natuurlijk moet jij doen waar je het best in bent, en ik kan jou helpen in waarin ik het beste ben: het maximale halen uit jouw website. En dit doe ik door allemaal technische aanpassingen, maar nog belangrijker is dat ik jouw business snap en jouw klanten begrijp, zodat we de conversie kunnen verhogen ( het aantal daadwerkelijke aanvragen kunnen verhogen).

Ik ga hier nu geen technisch verhaal houden, maar mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan kan ik dat altijd even toelichten.

Wie ben jij en is jouw bedrijf?

Het zal je verbazen, maar heel veel ondernemers worstelen met hun presentatie op internet. Om een duidelijke website neer te zetten, is het eerst van belang goed na te gaan, wat je nu echt aanbiedt en waarvoor mensen bij jou moeten zijn. Achterhaal voor jezelf waar je de meeste omzet uit haalt met een goede marge en focus je hierop.

Dit helpt om een duidelijke lijn uit te zetten voor jouw website en zo voor deze gebieden/onderdelen de vindbaarheid te vergroten.

Concurrentie

Een belangrijk onderdeel is het inschatten en beoordelen van jouw concurrentie, hoe staan zij ervoor, hoe zijn ze vindbaar en hoe kijk jij aan tegen je concurrent, vind je het niets of kan je ervan leren? Waarom kijken we naar de concurrentie, omdat we hier boven willen staan in Google, maar ook kunnen we jouw eigen unieke kracht extra benadrukken.

Technische aanpassingen

We gaan kijken naar de huidige situatie en de gewenste situatie. Veel onderdelen van een website kunnen van invloed zijn op het succes van jouw website. Zo kan je een mooie goed vindbare website hebben, maar als de laadtijd (bv op mobiel) heel traag is, zijn bezoekers al weg voordat je de kans krijgt ze naar je toe te trekken.

Daarnaast kijken we naar de tekstuele inhoud (content) van jouw website, gecombineerd met alle labels die aan images, links, pagina’s etc. hangen.

Gebruik Google Services

Google is nog steeds de meest gebruikte zoekmachine. We gaan proberen jouw website binnen google te optimaliseren. Zo gaan we Google business, Google Analytics, misschien Google Adwords goed inrichten.

Social Media

Afhankelijk van de aard van jouw bedrijf, kan je Social media inzetten ( betaald en onbetaald).

Wil je meer weten? Bel me of vul de onderstaande velden in.

Neem contact met mij op